Bereikbaar van 8:00 tot 20:00

085-2500525

You rock

We roll

icon

Payroll Freaks SAVE IT

Geld verdienen is één. Heel belangrijk, daar leef je van. Bij veel Freelancers ligt daar dan ook de focus. Je leeft in het hier en nu en gaat van de ene klus naar de volgende. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is te duur en pensioen opbouwen doe je later wel. Maar een ongeluk zit, zeker in de podium- en evenemententechniek, in een klein hoekje. En, de tijd gaat sneller dan je denkt. Met Payroll Freaks SAVE IT is je arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim geregeld. Bovendien bouw je vanaf dag 1 pensioen op, bouw je vrije dagen op én krijg je zelfs vakantiegeld! Kortom, je behoudt alle voordelen van het zelfstandige leven gecombineerd met de enige voordelen van een dienstverband! Payroll Freaks SAVE IT, voor de saving Freaks die wél aan hun toekomst willen denken!

Pensioenopbouw vanaf dag 1

Pensioen opbouwen is vaak iets voor later. Maar dat gaat sneller dan je denkt: Later. Bij Payroll Freaks SAVE IT denk je aan je oude dag. Als Freelancer dien je dat zelf te regelen, bij ons is dat gewoon standaard.

Doorbetaalde vakantiedagen én vakantiegeld

Vervelend als je zelf moet sparen voor je vakantie. Dat is dan ook nog eens de periode dat er minder geld binnenkomt. Niet handig. Bij Payroll Freaks SAVE IT reserveren wij dat voor je. Vakantiegeld wordt betaald in de maand mei, vakantiedagen kun je vrij zelf opnemen. Neem je het niet op, dan wordt het netjes uitbetaald. Zo hoort dat!

Studiemogelijkheden

Werk je langer via Payroll Freaks SAVE IT dan reserveren we zelfs een opleidingsbudget voor je. Zo helpen we je bij je ontwikkeling om een betere versie van jezelf te worden. Infomeer naar de mogelijkheden.

Gratis verzekerd

Wanneer je kiest voor Payrolling via Payroll Freaks ben je automatisch verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, ziekte en werkeloosheid. Doordat je in feite in loondienst bent kun je terugvallen op het sociale stelsel. Je hoeft je dus niet meer bij te verzekeren tegen vaak erg hoge tarieven. Super makkelijk!

Geen administratieve lasten

Bij het zelfstandig ondernemerschap hoort ook het bijhouden van je administratie. Debiteuren en crediteuren,  BTW aangiften en inkomstenbelasting. Payrolling biedt dan uitkomst. Wij verzorgen je administratieve zaken omtrent je opdrachten via ons. Duidelijk en inzichtelijk zonder verrassingen achteraf.

Geen last van niet betalende opdrachtgevers

Als Freelancer loop je het risico op late betalingen of zelfs geen betaling. Payroll Freaks verzorgt een gratis credit check van jouw opdrachtgever. Wanneer deze check goed is, ben je er zelfs van verzekerd dat jij je geld gewoon altijd krijgt. Wij nemen het betalingsrisico van jouw klant over. Dat is pas zekerheid!

Online uren registratie

Geen onhandige papiertjes die je op moet sturen of mailen. Gewoon een handig online portaal waar al je informatie binnen handbereik is. En dat ook nog eens helemaal geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon.

Werken zoals je gewend bent

Werken via Payroll Freaks kan nog steeds zoals je gewend bent. Op uur basis, dagtarief of zelfs op projectbasis. Jij bepaalt je tarief en spreekt dit af met je opdrachtgever. Wij zetten dit om in een uurtarief geoptimaliseerd naar jouw persoonlijke situatie zodat je het meeste besteedbaar geld overhoudt van jouw inspanningen. You Rock, We Roll!!

 

 

Vragen?
Neem contact op!

arrow2

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op.

Bereikbaar van 8:00 tot 20:00

085-2500525

Kennisbank

Voorbeelden: CashIT, SaveIT