Bereikbaar van 8:00 tot 20:00

085-2500525

You rock

We roll

Wie zijn wij

Ondernemers Freek Noordenbos en Stephan van Buul runnen al jaren succesvol het bedrijf StageFreaks. Gerenommeerd toeleverancier in Nederland en België voor persoonlijke beschermingsmiddelen en toebehoren voor mensen werkzaam in de podium- en evenemententechniek.

Een groot deel van het klantenbestand bestaat uit freelancers en Freelancers.  Gedurende de jaren hebben zij hun productportfolio steeds verder uitgebreid, maar eind 2016 zagen ze een toenemende vraag voor ondersteunende dienstverlening. Zo ontstond hun nieuwe gezamenlijke droom en avontuur: het beste payroll bedrijf worden dat actief is in de podium- en evenemententechniek.

Freek Noordenbos: “Na jarenlang zelf in de steigers te hebben gehangen en de vele ervaring die we hebben opgedaan met StageFreaks, weten wij als geen ander hoe het bestaan van een freelancer in de podium- en evenemententechniek is. Het is vooral véél en hard werken waardoor er weinig tijd is voor andere zaken die bij het ondernemen komen kijken. Het laatste waar je op zit te wachten is achter je geld aan gaan en de btw-aangifte doen. Je wil gewoon lekker met je vak bezig zijn. Mooie dingen maken. Wij willen al die enthousiastelingen daartoe in staat stellen, zonder zorgen.”

In september 2017 hebben Freek en Stephan dan ook ‘Payroll Freaks’ opgericht, in samenwerking met Barrie Spoorenberg van Spoor3HRM. Barrie heeft veel ervaring in de HR-wereld en dus ook met de wet- en regelgeving omtrent payrollen. Bovendien was ook hij op zoek naar een verbreding van zijn activiteiten. En dus, werden de krachten gebundeld en is Payroll Freaks een feit!

Met z’n drieën vormen Freek, Stephan en Barrie de directie van Payroll Freaks BV en wordt de individuele kennis van zowel de branche als de payroll dienstverlening gedeeld om van het bedrijf een succes te maken.

Vragen?
Neem contact op!

arrow2

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op.

Bereikbaar van 8:00 tot 20:00

085-2500525

Kennisbank

Voorbeelden: CashIT, SaveIT